Wachten op iets wat komen gaat

 

Tijdens de vakantiemaanden worden door verzekerden regelmatig het verlies van de schroef gemeld.

Zonder een reserveschroef geeft dit, vooral in het buitenland, enorm veel problemen. Veelal is niet bekend hoeveel bladen een schroef had, de maten van de schroef zijn niet bekend, alsmede de conus in de schroef.
schade schroef

Nagenoeg iedere vakantieganger heeft bij het op vakantie gaan een reserveband in de auto, voor het geval dat men op het meest ongelegen ogenblik met een lekke band wordt geconfronteerd,

echter een aanzienlijk slechter verkrijgbaar onderdeel als een reserveschroef behoort bij veel watersporters niet tot de standaarduitrusting.

Tijdens ons laatste bezoek op de Hiswa hebben wij verzekerden, welke onze stand bezochten naar een reserveschroef gevraagd. Toendertijd had nog geen 4% van de gevraagde watersporters een reserveschroef bij zich ondanks dat dit slechts een investering is van enkele honderden Euro's voor een reserve (vaste) schroef. Wij adviseren u dan ook, voor uw vertrek een reserveschroef te laten maken, zodat bij verlies, met de nodige toebehoren zoals dopmoer, spie etc, de boot binnen de kortste keren weer vaarklaar is.

Voor wie onderweg toch zonder schroef komt te zitten, is er slechts één mogelijkheid en dat is wachten op de reparateur.

 

Wij hebben in samenwerking met de fa. Jooren Scheepsschroeven een afspraak gemaakt om de huidige schroef te reconditioneren en tegelijkertijd een reserveschroef te maken.

Voor nadere informatie over prijzen en mogelijkheden kunt u telefonisch contact opnemen met fa. Jooren Scheepsschroeven te Dordrecht onder telefoonnummer 078-6133831.

Offerte bootverzekering
 
 
Dezelfde polisvoorwaarden, maar toch minder betalen >>
Bent u tevreden over uw bootverzekering, maar wilt u gebruikmaken van onze
expertise? Wij kunnen uw boot
verzekering overnemen met een premiekorting tot 15% !
 
 
Welkomstgeschenk voor nieuwe verzekerden >>
Sluit u een bootverzekering af met een nettopremie van € 300,- of hoger dan heeft u de keuze uit één van de volgende welkomstkado's;
 
 
Bent u al ambassadeur van Datacombinatie ? >>
Sluit op uw aanraden een mede-watersporter een bootverzekering via ons kantoor af, dan ontvangt u 1 jaar het watersportblad Zeilen. 
 
Doe de gratis premiecheck >>
Betaalt u niet teveel premie voor uw bootverzekering ? Wij doen geheel vrijblijvend een premiescan op uw polis. Lees meer>>
 
 
 

Ga snel naar