Gezocht medewerker m/v

Wij zoeken op korte termijn een aankomend schadebehandelaar welke een leertraject volgt op ns kantoor van 2 ½ dag per week. De resterende tijd zal worden ingevuld met bijkomende werkzaamheden op ons kantoor.

Het leertraject betreft o.a. kennis van de polisvoorwaarden, enige tijd meelopen met een schade-expert, het verkrijgen van de nodige vaarbewijzen, het bekend raken met het BPR. Tevens vervangt u na enige tijd de huidige schadebehandelaar 2 dagen per week.

Tevens doet u ervaring op in de schaderegistratie in ons ANVA-systeem, en leert u hoe verhaalsschades ook te verhalen bij een tegenpartij.

Na een jaar, kunt u een groot deel van de werkzaamheden zelfstandig uitvoeren, en zou u bij geschiktheid de huidige schadebehandelaar kunnen vervangen welke over 2 jaar ons bedrijf verlaat.

Voor deze functie achten wij enige ervaring in de watersport een belangrijk punt, en foutloze kennis van de Nederlandse taal is een must.

Vooropleiding minimaal HAVO. Een schoolverlater komt tevens voor deze functie in aanmerking.

Tijdens het leertraject ontvangt u een marktconform salaris.

U kunt uw sollicitatie zenden tot uiterlijk 15-08-2014 aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Offerte bootverzekering
 
 
Dezelfde polisvoorwaarden, maar toch minder betalen >>
Bent u tevreden over uw bootverzekering, maar wilt u gebruikmaken van onze
expertise? Wij kunnen uw boot
verzekering overnemen met een premiekorting tot 15% !
 
 
Welkomstgeschenk voor nieuwe verzekerden >>
Sluit u een bootverzekering af met een nettopremie van € 300,- of hoger dan heeft u de keuze uit één van de volgende welkomstkado's;
 
 
Bent u al ambassadeur van Datacombinatie ? >>
Sluit op uw aanraden een mede-watersporter een bootverzekering via ons kantoor af, dan ontvangt u 1 jaar het watersportblad Zeilen. 
 
Doe de gratis premiecheck >>
Betaalt u niet teveel premie voor uw bootverzekering ? Wij doen geheel vrijblijvend een premiescan op uw polis. Lees meer>>
 
 
 

Ga snel naar