Houdt uw bootverzekering up-to-date

 

Tijden veranderen snel en de boot alsmede het gebruik ondergaat bij een aantal watersporters ook wijzigingen. Wij bemerken dat veel van deze wijzigingen niet worden doorgegeven, terwijl dit vaak wel nodig is. Om deze reden geven wij de 3 meest vergeten wijzigingen aan, welke grote gevolgen kunnen hebben bij schade:

 

1. Bijboot/ motor bijboot

Wij hebben een apart artikel in deze nieuwsbrief gewijd aan de bijboot en motor bijboot, en niet zonder reden. Naast dat bijboot alsmede motor bijboot vaak niet op de polis (bewust al dan niet onbewust) zijn verzekerd, merken wij ook vaak dat de bijboot of motor bijboot welke op de polis staat al lange tijd is vervangen door een ander. Dit levert in geval van schade vaak problemen op.


2. Dekkingsgebieden
Wij ontvangen regelmatig berichten van klanten dat zij op vakantie zijn geweest buiten het dekkingsgebied. Controleer uw dekkingsgebied en mocht u buiten het dekkingsgebied dreigen te komen, meldt u dit dan vooraf aan ons kantoor. Vaak kan het dekkingsgebied telefonisch tijdelijk worden uitgebreid.


3. De motor hoofdboot
Het vervangen van een ingebouwde motor is vaak een kostbare aangelegenheid, terwijl de kans op een motorenschade relatief groot is. Heeft u een andere motor (dit geldt ook voor een buitenboordmotor) meldt u dit dan aan ons kantoor. Daarnaast zijn bepaalde dekkingen voor nieuwe motoren meer van belang dan voor oudere motoren. Om deze reden kan een andere dekking daarom soms aan te bevelen zijn. De vervanging van de motor kan ook de dagwaarde van de boot beïnvloeden. Zo ziet u dat één wijziging vaak meerdere gevolgen kan hebben voor de polis bootverzekering !

 

 

Offerte bootverzekering
 
 
Dezelfde polisvoorwaarden, maar toch minder betalen >>
Bent u tevreden over uw bootverzekering, maar wilt u gebruikmaken van onze
expertise? Wij kunnen uw boot
verzekering overnemen met een premiekorting tot 15% !
 
 
Welkomstgeschenk voor nieuwe verzekerden >>
Sluit u een bootverzekering af met een nettopremie van € 300,- of hoger dan heeft u de keuze uit één van de volgende welkomstkado's;
 
 
Bent u al ambassadeur van Datacombinatie ? >>
Sluit op uw aanraden een mede-watersporter een bootverzekering via ons kantoor af, dan ontvangt u 1 jaar het watersportblad Zeilen. 
 
Doe de gratis premiecheck >>
Betaalt u niet teveel premie voor uw bootverzekering ? Wij doen geheel vrijblijvend een premiescan op uw polis. Lees meer>>
 
 
 

Ga snel naar