Eigen gebrek motor voor onbeperkte duur

 

Bij de meeste verzekeringsaanbieders is de termijn waarbinnen het eigen gebrek van de motor is meeverzekerd beperkt, soms geldt de verzekerde duur van 5 jaar tot doorgaans 15 jaar.
motor

Nieuwe bootverzekering onbeperkte duur eigen gebreksdekking motor

Sinds kort kent ons kantoor een polis waarbij de duur van de eigengebreksdekking van de motor niet is beperkt tot welke termijn dan ook, er geldt geen enkele beperking qua duur. Tevens geldt er voor deze polis een maximale WA-dekking van € 10.000.000 en geldt er ook nimmer een aftrek nieuw voor oud (ook niet voor zeilen, dekkleden, masten). Tevens kan verzekerde zelf het winterklaarmaken verzorgen, zonder dat dit verplicht is dit uit hoofde van de polisvoorwaarden te laten uitvoeren door een daartoe gespecialiseerd bedrijf.

Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte ?

Mocht u interesse hebben in een vrijblijvende offerte op de meest uitgebreide voorwaarden welke thans verkrijgbaar zijn dan kunt u met ons kantoor telefonisch hierover contact opnemen onder telelefoonnummer 0181-323211.

 

Offerte bootverzekering
 
 
Dezelfde polisvoorwaarden, maar toch minder betalen >>
Bent u tevreden over uw bootverzekering, maar wilt u gebruikmaken van onze
expertise? Wij kunnen uw boot
verzekering overnemen met een premiekorting tot 15% !
 
 
Welkomstgeschenk voor nieuwe verzekerden >>
Sluit u een bootverzekering af met een nettopremie van € 300,- of hoger dan heeft u de keuze uit één van de volgende welkomstkado's;
 
 
Bent u al ambassadeur van Datacombinatie ? >>
Sluit op uw aanraden een mede-watersporter een bootverzekering via ons kantoor af, dan ontvangt u 1 jaar het watersportblad Zeilen. 
 
Doe de gratis premiecheck >>
Betaalt u niet teveel premie voor uw bootverzekering ? Wij doen geheel vrijblijvend een premiescan op uw polis. Lees meer>>
 
 
 

Ga snel naar