Onze missie

Onze missie

Wij vinden dat verzekeraars er zijn om een positieve bijdrage te leveren aan uw wens financiele risico's te beperken, en dit op een heldere wijze. Verzekeraars en haar tussenpersonen dienen ervoor te zorgen dat uw bootverzekering in goede handen is.

Vaak ervaart men dat de financiele wereld niet de belangen van haar relaties als doelstelling heeft. Uit diverse onderzoeken wordt één ding elke keer snel duidelijk: er heerst grote onvrede en men wantrouwt met grote regelmaat de financiele dienstverleners.

Verzekeraars en haar tussenpersonen worden gezien als producenten van standaardproducten welke niet in staat zijn zich te verdiepen in u als individu, met uw individuele wensen. Vaak ervaart men dat verzekerden het middel zijn om bepaalde financiele doelstellingen te bereiken, Dit levert nog steeds een grote mate van onvrede op met een groot wantrouwen naar de financiele wereld. Wat men wil is een passend product gebaseerd op uw wensen, geen franjes, en dit alles tegen een faire prijs.

dolhof bootverzekering    Wij begeleiden u door het doolhof van bootverzekeringen.

Wij zijn onafhankelijk van verzekeringsmaatschappijen


Datacombinatie Yacht Verzekeringen kiest uitsluitend voor de verzekerde, en heeft geen binding met welke maatschappij dan ook.
Onze doelstelling is met u in gesprek te blijven en u het vertrouwen te geven welke u verwacht en waarop u recht heeft. Ons kantoor werkt vanuit de wensen van onze verzekerden, zonder deze in de schaduw te stellen voor de belangen van ons kantoor of die van verzekeraars.
Dit is de enige werkwijze om in de toekomst ons kantoor op een stevig fundament verder te kunnen laten groeien, zonder verlies van dienstverlening aan verzekerden en met behoud van de aandacht voor de belangen van onze verzekerden.

We beloven u niets wat we nu en in de toekomst niet kunnen nakomen.

Onderschrijft u deze doelstellingen, dan bent u de verzekerde waarnaar wij op zoek zijn.

 

Offerteaanvraag bootverzekering

Offerte bootverzekering
 
 
Dezelfde polisvoorwaarden, maar toch minder betalen >>
Bent u tevreden over uw bootverzekering, maar wilt u gebruikmaken van onze
expertise? Wij kunnen uw boot
verzekering overnemen met een premiekorting tot 15% !
 
 
Welkomstgeschenk voor nieuwe verzekerden >>
Sluit u een bootverzekering af met een nettopremie van € 300,- of hoger dan heeft u de keuze uit één van de volgende welkomstkado's;
 
 
Bent u al ambassadeur van Datacombinatie ? >>
Sluit op uw aanraden een mede-watersporter een bootverzekering via ons kantoor af, dan ontvangt u 1 jaar het watersportblad Zeilen. 
 
Doe de gratis premiecheck >>
Betaalt u niet teveel premie voor uw bootverzekering ? Wij doen geheel vrijblijvend een premiescan op uw polis. Lees meer>>
 
 
 

Ga snel naar