Premiescan voordeel tot en met 31 december 2015

 

Gebleken is dat 80% van de verzekerden een te hoge premie bootverzekering betaalt.

Dit kan te maken hebben met verzekerde sommen, dekkingsgebieden, maar in de meeste gevallen kan een andere aanbieder uw boot verzekeren tegen een lagere premie op ongeveer gelijke of betere voorwaarden. 

Van 24 december 2015 tot en met 31 december 2015 stellen wij u in de gelegenheid ons kantoor een kopie van uw huidige polis te sturen, waarna wij een premiescan zullen uitvoeren. Wij verzoeken u voor deze kosteloze premiescan uw polis toe te zenden en de premiebedragen (niet de verzekerde bedragen) indien u dit wenst onleesbaar te maken. Vermeldt u ook uw telefoonnummer, voor het geval wij nog vragen hebben ?

Wij sturen u op basis van uw toegezonden polis een naar ons idee concurrerende offerte qua premie en voorwaarden. 

Tevens geven wij u aan op welke punten onze aanbieding beter is dan die van uw huidige polis.

Voor premiescans welke tijdens deze periode worden afgegeven, geven wij aanvullend voor het eerste jaar een korting van 15%. Voorwaarde is wel dat de ingangsdatum voor 01-11-2016 dient te liggen.

U gelieve uw kopie polis te zenden aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarna wij u per omgaande een vrijblijvende premiescan zullen toezenden.

Offerte bootverzekering
 
 
Dezelfde polisvoorwaarden, maar toch minder betalen >>
Bent u tevreden over uw bootverzekering, maar wilt u gebruikmaken van onze
expertise? Wij kunnen uw boot
verzekering overnemen met een premiekorting tot 15% !
 
 
Welkomstgeschenk voor nieuwe verzekerden >>
Sluit u een bootverzekering af met een nettopremie van € 300,- of hoger dan heeft u de keuze uit één van de volgende welkomstkado's;
 
 
Bent u al ambassadeur van Datacombinatie ? >>
Sluit op uw aanraden een mede-watersporter een bootverzekering via ons kantoor af, dan ontvangt u 1 jaar het watersportblad Zeilen. 
 
Doe de gratis premiecheck >>
Betaalt u niet teveel premie voor uw bootverzekering ? Wij doen geheel vrijblijvend een premiescan op uw polis. Lees meer>>
 
 
 

Ga snel naar