Bootverzekering

Datacombinatie Yacht Verzekeringen is een gespecialiseerd kantoor in bootverzekeringen dat zich richt op het verzekeren van zeil- en motorjachten. Wij treden op als bemiddelaar en zijn geheel vrij in de keuze van de aangeboden maatschappij voor uw bootverzekering. Wij beschikken over actuele kennis op het gebied van bootverzekeringen, en willen u, ongeacht de te verzekeren boot een passende aanbieding doen. Onze doelstelling is u ook tijdens de looptijd van de bootverzekering terzijde te staan.

'Ons doel is u als booteigenaar een 100% service en dienstverlening te verstrekken, en ons te profileren als toonaangevende partij in bootverzekeringen.

Wij streven naar een deskundige en objectieve dienstverlening, en hebben gedurende ons ruim 30-jarig bestaan een grote kennis opgebouwd, welke kennis wij graag met verzekerden willen delen.
Een aantal redenen om te kiezen voor onze bootverzekering:


Altijd een passende bootverzekering:

Aangezien ons specialisme bootverzekeringen is, hebben wij altijd de mogelijkheid u een passende bootverzekering aan te bieden. Onze keuze uit meerdere verzekeraars garandeert u de beste keuze voor de door u te verzekeren boot. Wij zijn niet gebonden aan een bepaalde maatschappij maar onderhouden contacten met alle gerenommeerde verzekeraars. Zo bent u altijd zeker van een juiste keuze van uw bootverzekering. Hoe u uw boot ook verzekert, het is uw keuze. Zo kiest u uit een uitgebreide cascodekking of basisdekking maar steeds op basis van hetgeen het beste bij u past. Tip: Pas uw eigen risico aan, dan krijgt u een fikse korting op uw premie ! 

 

Deskundige schadebehandeling:

Heeft u hulp nodig tijdens een boottocht ? Dan kunt u het SchadeAlarmNummer dag en nacht bereiken. Wij komen direct in actie en zorgen zo nodig voor bootonderdelen, vervangend vervoer of een vervangend schipper. Verzekerden vinden dit SchadeAlarmNummer op de geplastificeerde polis voor aan boord welke regelmatig aan u wordt toegezonden.
 

Wettelijke aansprakelijkheid bootverzekering tot maximaal € 7.500.000,-:

Als u met uw boot iemand schade toebrengt (materiële schade of lichamelijk letsel), kunt u dit claimen op het WA-gedeelte van uw bootverzekering. Wij hebben mogelijkheiden voor een wettelijke aansprakeljikheid tot maar liefst € 7.500.000,- per gebeurtenis !

 

Hoge no-claimkorting als u schadevrij vaart:

Als u zonder schade vaart, belonen wij u met een korting op de premie. Deze no-claimkorting wordt ieder jaar hoger totdat u de maximale no-claimkorting heeft bereikt. Als u deze maximale no-claimkorting twee jaar heeft ontvangen, houdt u deze korting ook na één keer schade. Dat noemen wij de no-claimbescherming.

Er zijn maatschappijen, welke geen no-claimkorting kennen. Brokkenmakers hebben hier voornamelijk baat bij, en een serieuze watersporter wenst volgens onze informatie hiervoor niet te betalen. Hier leest u waarom geen no-claimkorting op een bootverzekering geen zin heeft.


Uw nieuwe boot verzekerd tegen een vaste waarde:

Heeft u een nieuwe boot gekocht dan heeft u de mogelijkheid gedurende de duur van 4 jaar (enkele maatschappijen nog 3 jaar) een aanschafwaardegarantie op de polis bootverzekering op te laten nemen, mocht er sprake zijn van een totaal verlies. Dit geeft u de zekerheid dat gedurende genoemde periode u een nieuwe boot kunt kopen.

 

Onze bootverzekering best getest in de Waterkampioen en de Consumentenbond Geldgids.

Onze kantoor kwam in de twee laatste testen van bootverzekeringen als beste bootverzekering uit de bus. De maatschappijen welke zijn vergeleken naast ons kantoor zijn onder andere: Amev/ Fortis (nu ASR), Avero Achmea, Centraal Beheer, Delta Lloyd, Europeesche Verzekeringen, FBTO, Kuiper Verzekeringen, Schepen Onderlinge en Unigarant Verzekeringen. Hier kunt u de testen nalezen over de beste bootverzekering.


Offerteaanvraag bootverzekering   

Offerte bootverzekering
 
 
Dezelfde polisvoorwaarden, maar toch minder betalen >>
Bent u tevreden over uw bootverzekering, maar wilt u gebruikmaken van onze
expertise? Wij kunnen uw boot
verzekering overnemen met een premiekorting tot 15% !
 
 
Welkomstgeschenk voor nieuwe verzekerden >>
Sluit u een bootverzekering af met een nettopremie van € 300,- of hoger dan heeft u de keuze uit één van de volgende welkomstkado's;
 
 
Bent u al ambassadeur van Datacombinatie ? >>
Sluit op uw aanraden een mede-watersporter een bootverzekering via ons kantoor af, dan ontvangt u 1 jaar het watersportblad Zeilen. 
 
Doe de gratis premiecheck >>
Betaalt u niet teveel premie voor uw bootverzekering ? Wij doen geheel vrijblijvend een premiescan op uw polis. Lees meer>>
 
 
 

Ga snel naar