Beste bootverzekering

Datacombinatie-als-best-getest-150Beste bootverzekering!

Onlangs is onze bootverzekering getest in zowel de Waterkampioen als in de Consumentenbond Geldgids.Ons kantoor bemiddelt, in samenwerking met gerenommeerde bootverzekeraars, in bootverzekeringen die op basis van premie en voorwaarden door de Waterkampioen alsmede door de Consumentenbond als beste bootverzekering zijn beoordeeld.

Daar ons kantoor als bemiddelaar met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen samenwerkt en iedere verzekeringsmaatschappij haar specifieke kenmerken heeft kunnen wij zowel voor uw Piraatje alsmede voor uw zeegaande jacht u een passende aanbieding doen.


Mocht u de complete test van de Waterkampioen willen doorlezen, samen met de conclusie van de Waterkampioen dan kunt u dat hier doen:

De test van de Consumentebond Geldgids kunt u hier nalezen:


Vraag vrijblijvend een offerte aan en wordt plezierig verrast waar het gaat om een scherpe premie en uitgebreide voorwaarden. U kunt natuurlijk ook bellen naar ons kantoor aan de haven van Hellevoetsluis onder nummer 0181-323211.

 

Voor alle nieuwe verzekerden geldt:

Bij een netto premie van €. 300,00 of meer ontvangt u gratis:
(Uitgezonderd zijn Unigarant aanbiedingen)

-
Jaarabonnement Waterkampioen, of
- een licentie van het programma Meteomanager, of
- een jaar rechtsbijstand pleziervaartuigen ARAG.

 

Offerte bootverzekering

Offerte bootverzekering
 
 
Dezelfde polisvoorwaarden, maar toch minder betalen >>
Bent u tevreden over uw bootverzekering, maar wilt u gebruikmaken van onze
expertise? Wij kunnen uw boot
verzekering overnemen met een premiekorting tot 15% !
 
 
Welkomstgeschenk voor nieuwe verzekerden >>
Sluit u een bootverzekering af met een nettopremie van € 300,- of hoger dan heeft u de keuze uit één van de volgende welkomstkado's;
 
 
Bent u al ambassadeur van Datacombinatie ? >>
Sluit op uw aanraden een mede-watersporter een bootverzekering via ons kantoor af, dan ontvangt u 1 jaar het watersportblad Zeilen. 
 
Doe de gratis premiecheck >>
Betaalt u niet teveel premie voor uw bootverzekering ? Wij doen geheel vrijblijvend een premiescan op uw polis. Lees meer>>
 
 
 

Ga snel naar