Schade boot

Schade aan uw boot

Voor iedere watersporter is schade aan de boot één van de vervelendste momenten. De boot loopt door een aanvaring met een tegenpartij, of door een eigen fout schade op.
Zaak is dit zo snel mogelijk aan ons kantoor te melden. Hiervoor is het telefoonnummer 0113-370370 24/7 bereikbaar.

Lees meer...

Stormschade bootverzekering

Stormschade bootverzekering


In een periode van ruim 30 jaar schadebehandeling zien we de laatste jaren grote verschillen ten opzichte van een tiental jaren geleden waar het onder meer gaat over stormschade. In het verleden was een storm van circa 10 Bft een incidentele situatie, echter de laatste jaren hebben we wel ieder jaar één of meerdere zware stormen van dit kaliber.

Lees meer...

Vervangen manchet saildrive

Vervangen manchet saildrive van 7 jaar naar 12 jaar

 

Reeds jaren worden wij als kantoor benaderd door jachteigenaren welke willen voldoen aan het gestelde met betrekking tot voldoende zorg voor hun vaartuig en in het bijzonder voor de tijdige vervanging van het manchet saildrive. Het om de zeven jaar volgens fabrieksopgave laten vervangen wordt vaak als onnodig beschouwd omdat, als de manchet boven water komt, deze als nieuw kan worden betiteld.

Lees meer...

Buffel keert terug naar Hellevoetsluis

Ramschip 'Buffel' keert terug naar Hellevoetsluis.

 

Begin 2013 komt het ramschip 'Buffel' terug naar haar oorspronkelijke thuishaven Hellevoetsluis. Door bezuinigingen bij het Maritiem Museum Rotterdam was men genoodzaakt een nieuwe ligplaats voor dit historische schip te zoeken, dat vanaf 1974 in Rotterdam ligt.

Lees meer...

Gratis internet in haven Hellevoetsluis

Gratis internet voor passanten in haven van Hellevoetsluis

Binnenkort biedt de gemeente Hellevoetsluis een gratis wifi internetverbinding aan in de jachthaven van Hellevoetsluis.
wifi
De gemeente probeert op deze wijze de voorzieningen in de haven verder uit te breiden, wat prima past in het voornemen Helevoetsluis te promoten als watersportstad.

Gratis toegangscodes kunnen worden aangevraagd bij de havenmeester.
(bron: vpinfo.nl)

Ons kantoor heeft voor onze klanten met een bootverzekering en voor passanten geruime tijd gratis internet in de haven aangeboden, echter is hier vanwege misbruik van deze dienst helaas enige tijd geleden mee gestopt.

Offerte bootverzekering
 
 
Dezelfde polisvoorwaarden, maar toch minder betalen >>
Bent u tevreden over uw bootverzekering, maar wilt u gebruikmaken van onze
expertise? Wij kunnen uw boot
verzekering overnemen met een premiekorting tot 15% !
 
 
Welkomstgeschenk voor nieuwe verzekerden >>
Sluit u een bootverzekering af met een nettopremie van € 300,- of hoger dan heeft u de keuze uit één van de volgende welkomstkado's;
 
 
Bent u al ambassadeur van Datacombinatie ? >>
Sluit op uw aanraden een mede-watersporter een bootverzekering via ons kantoor af, dan ontvangt u 1 jaar het watersportblad Zeilen. 
 
Doe de gratis premiecheck >>
Betaalt u niet teveel premie voor uw bootverzekering ? Wij doen geheel vrijblijvend een premiescan op uw polis. Lees meer>>
 
 
 

Ga snel naar