Rechtsbijstandverzekering specifiek voor de boot


Naast de bootverzekering bieden wij u in onze offertes een rechtsbijstandverzekering aan. Een veelgehoorde opmerking is dat verzekerden reeds een gezinsrechtsbijstandverzekering hebben afgesloten en dus geen rechtsbijstandverzekering voor de boot afsluiten.

Graag wijzen wij u erop, dat in een aantal gevallen de boot niet op een gezinsrechtsbijstandverzekering is meeverzekerd. Vaak wordt het volgende gesteld in de voorwaarden van de gezinsrechtsbijstandverzekering:

- De boot is geheel van de dekking uitgesloten,
- De boot is verzekerd voor rechtsbijstand mits de herbouwwaarde niet hoger is dan de in de polisvoorwaarden aangegeven herbouwwaarde (let op: een herbouwwaarde is niet hetzelfde als de dagwaarde)
- De boot is meeverzekerd voor rechtsbijstand.


Mocht de boot al meeverzekerd zijn, denkt u dan ook eens aan bijvoorbeeld het geldigheidsgebied van een gezinsrechtsbijstandverzekering. Om deze redenen bieden wij u een specifieke rechtsbijstandverzekering voor de boot aan.

 

Reisverzekering voor de boot

 

Veel reisverzekeringen bieden geen dekking indien u met de boot op vakantie bent. Voor een vrijblijvende offerte reisverzekering kunt u met ons kantoor contact opnemen.

 

 

 

Offerte bootverzekering
 
 
Dezelfde polisvoorwaarden, maar toch minder betalen >>
Bent u tevreden over uw bootverzekering, maar wilt u gebruikmaken van onze
expertise? Wij kunnen uw boot
verzekering overnemen met een premiekorting tot 15% !
 
 
Welkomstgeschenk voor nieuwe verzekerden >>
Sluit u een bootverzekering af met een nettopremie van € 300,- of hoger dan heeft u de keuze uit één van de volgende welkomstkado's;
 
 
Bent u al ambassadeur van Datacombinatie ? >>
Sluit op uw aanraden een mede-watersporter een bootverzekering via ons kantoor af, dan ontvangt u 1 jaar het watersportblad Zeilen. 
 
Doe de gratis premiecheck >>
Betaalt u niet teveel premie voor uw bootverzekering ? Wij doen geheel vrijblijvend een premiescan op uw polis. Lees meer>>
 
 
 

Ga snel naar